Ineke's Store

Kinderen & Baby's Winkel van Molleke
Welkom in mijn winkeltje. Hier kan je allerlei vinden wat wij niet meer nodig hebben o.a. kledij, speelgoed, huishoudgerei en nog zoveel meer. Geen prijsvermelding = doe een prijsvoorstel en ik laat je iets weten. Veel winkelplezier!

Search result

datum (recent)

9 resultaten

3 beeldjes honden

3 beeldjes honden Liefst tesamen te kopen Afhalen te halen, geen verzending

Prijs o.t.k.
0 bieding(en)
 | 
Grimbergen

Suikerpot

Suikerpot Zonder deksel Af te halen te Grimbergen, geen verzending

Prijs o.t.k.
0 bieding(en)
 | 
Grimbergen

Koffiepot + Suikerpot

Koffiepot + Suikerpot Beiden volledig met deksel Af te halen te Grimbergen, geen verzending

Prijs o.t.k.
0 bieding(en)
 | 
Grimbergen

Vaas Delfts Blauw

Vaas Delfts Blauw Er zijn barstjes in (craquelé-effect?) of van ouderdom Onderaan originele stempel Af te halen te Grimbergen, geen verzending!

Prijs o.t.k.
0 bieding(en)
 | 
Grimbergen

Rasp retro-oranje

Rasp retro-oranje Om groenten/fruit/koekjes... te raspen. Verzendingkosten voor de koper

Prijs o.t.k.
0 bieding(en)
 | 
Grimbergen

Tweedehands Antiek & Art

Vintage en curiosa uit de jaren ’50, ’60 en ’70 zijn bijzonder populair. Op 2dehands.be vind je een enorm aanbod onder Antiek and Art. Denk maar aan een seventies bureau, een art deco lamp, een vooroorlogse vaas, een design tafel of die prachtige retro radio. Met wat geluk kom je hier eindelijk dat origineel stuk tegen of dat ene item waar je al zo lang naar op zoek bent. Met duizenden zoekertjes heeft deze rubriek alles om je huis voordelig, origineel en helemaal in jouw persoonlijke stijl in te richten. Van een oude spiegel tot een smeedijzeren kapstok. Van een nostalgische wandklok tot een fifties kast. En heb je graag voor weinig geld toch een authentiek schilderij aan de muur? Of een apart beeldje in brons? Hier gebeurt het! The place to be om kunst, antiek en vintage te kopen en te verkopen, dus.

Toon meer