2dehands App

Verder kijken met de 2dehands app
Bekijken
Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. 2dehands kan daardoor minder goed werken.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Meer informatie?

1 bouwgrond voor 2 kleinschalige woningen in open bebouwing

2514 2514 x gezien 28 28 x bewaard sinds 31 okt. '19, 11:17

1 bouwgrond voor 2 kleinschalige woningen in open bebouwing

€ 160.000,00
2514 2514 x gezien 28 28 x bewaard sinds 31 okt. '19, 11:17
Deel dit zoekertje via:
Chat

Kenmerken

Verkoopmakelaar : Verkoop zonder makelaar

Beschrijving

UNIEKE LIGGING
De gemeente Haacht is uitstekend gelegen, met haar ideale verbindingen naar Brussel, Leuven en Mechelen, aan een belangrijk spoorwegnetwerk, en in de nabijheid van de E314.
Keerbergenbroek is een gehucht aan de Dijlevallei, rustig en groen, te midden van het prachtige natuurlandschap met wandelwegen en fietspaden langs de Dijle. De (Oude) Hansbrug en de geplande fiets- en wandelbrug in de buurt van Keerbergenbroek maken perfecte verbindingen met de gemeente Keerbergen.
De locatie is tevens in de nabijheid van het centrum van Haacht dat alle nodige infrastructuur biedt ; met sport- en ontspanningsfaciliteiten, en scholen in de buurt.

1 BOUWGROND VOOR 2 OPEN BEBOUWINGEN

Het perceel, totaal 1451 m2, is bouwklaar ; de eigenaar voerde reeds alle belangrijke voorbereidende werken uit (ontbossing, inplanting, nutsvoorzieningen, …).
Het perceel wordt verkocht als één geheel waarop 2 kleinschalige eengezinswoningen kunnen worden gebouwd in open bebouwing. Het perceel leent zich immers tot “kavelsplitsing” ; een opportuniteit waarvoor details en begeleiding mogelijk zijn via het notariskantoor.

KLEINSCHALIGE WONINGEN

De bouwgrond is onder meer bestemd voor kleinschalige woningen, waardoor een INTERESSANTE PRIJS mogelijk is. De woningbouw betreft oppervlakte aan maaiveld van 80m², volume van 240m³, max 2 bouwlagen en nokhoogte van 5m.
Ook ideaal voor tweede woonst of vakantiewoningen met eventueel verhuur.
Aanbod toegevoegde waarde : enkele unieke bouwconcepten beschikbaar.

STEDENBOUWKUNDIG

Deze zone – vrijwel algemeen permanent bewoond en niet te onderscheiden van het naastgelegen woongebied – is een resterend gebied voor verblijfsrecreatie met een provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan.
Ook bouw voor tweede woonst of vakantieverblijf met eventuele verhuur, als andere (verblijfs)recreatieve functies zijn mogelijk.
Domiciliëring wordt door Burgerzaken Haacht geregistreerd.

NUTSVOORZIENINGEN AANWEZIG


POTENTIEEL

Gezien de vrijwel algemene permanente bewoning in dit gebied, is een toekomstige functiewijziging (van verblijfsrecreatie naar functie wonen) of bestemmingswijziging (van verblijfsrecreatie naar woongebied) niet uitgesloten.

KOSTEN

Er is reeds een opmeting gebeurd voor dit perceel door een beëdigd landmeter ; de kosten van de opmeting zijn ten laste van de koper.

LOCATIE : KEERBERGENBROEK TEGENOVER NR 64, 3150 HAACHT


#Bouwgrond #OpenBebouwing #Vastgoed #Investering #Tweedehuis #Vakantiewoning #Rendement #ProjectOntwikkeling #ProjectGrond #RustigerLevenEnWerken
Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen
Zoekertjesnummer: m1475598017

Overige zoekertjes van Ludo Houdenaert

Zoekertjes door Google

Meld aan 2dehands

Dagelijks behandelen wij duizenden gerapporteerde zoekertjes. We geven hierbij prioriteit aan zoekertjes die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een zoekertje.

Wat klopt er niet?

Inloggen