2dehands App

Verder kijken met de 2dehands app
Bekijken
Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. 2dehands kan daardoor minder goed werken.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Meer informatie?

Fiets Accu revisie Trek (Bionx) Emove Bosch Flyer Giant Qwic

11227 11227 x gezien 67 67 x bewaard sinds 20 nov. '18, 11:27

Fiets Accu revisie Trek (Bionx) Emove Bosch Flyer Giant Qwic

Zie omschrijving
11227 11227 x gezien 67 67 x bewaard sinds 20 nov. '18, 11:27
Bericht

Kenmerken

Merk : Overige merken
Conditie : Nieuw

Beschrijving


Accu vlug leeg, of laadt niet meer op ?

Doorgaans zijn de cellen versleten en zit de elektronica in veiligheid.
Door vervangen van de cellen door nieuwe werkt de accu terug als nieuw (of beter als u hogere capaciteit wilt)
Praktisch alle merken !

**************************
NIEUW !!!

VAN ALLE TREK fietsen (T700 T500SL T500 T400 T80 L700 L500 )
ALLE BIONX ACCU'S
(37V / 40,7V / 48,1V : R195 R250 R260 R320 C320 C420 R350 HT RR of L)

kunnen we de cellen vervangen en zelfs de capaciteit verhogen (tot x2 !)
... andere reviseurs kunnen dat ook ... MAAR ...
als enige reviseur in de Benelux heeft u bij ons nadien een
CORRECTE aanduiding op display.

Sommige reviseurs beweren dat je de accu 5X tot 10x moet leegrijden en dat het display dan goed komt, maar dat helpt NIET bij BionX accu's !!! Laat je dus niet beetnemen !

De capaciteit, en zelfs het aantal cellen zitten vast geprogrammeerd in de elektronica en kunnen alleen met speciale hardware uit de BionX fabriek en met speciale software aangepast worden.

Zelfs met originele dealer software zijn deze waardes NIET aan te passen.
Bij andere reviseurs krijg je misschien ook meer capaciteit, alleen gaat je display halfweg reeds tonen dat de accu leeg is, en dan heb je het raden naar de afstand die je nog kan afleggen !

Reeds 150 Trek / BionX klanten zijn hier langsgeweest !

**************************

We bieden u een fiets accu herstelling / revisie / upgrade met

* 2 JAAR GARANTIE (vindt u nergens)

* gratis offerte

* enkel de allerbeste Lithium-ion cellen momenteel verkrijgbaar enkel van
héél betrouwbare merken zoals Panasonic, Samsung, Sony, LG, Sanyo
Veel reviseurs bieden enkel Samsung aan... niet omdat die beter zijn, maar gewoon omdat die veel goedkoper zijn... puur uit winst !
Bij de hoogste capaciteitscellen raad ik zelfs Samsungs af omdat die heel warm worden en rapper slijten.

* professionele pneumatisch aangedreven puntlasser van Sunstone / Orion Welders (USA) wordt gebruikt (zie foto's)
daarmee wordt elke puntlas perfect want
- deze puntlasser werkt niet met een transfo, maar met condensatoren om steeds dezelfde energie te voorzien
- is uitgerust met een pneumatische kop om steeds dezelfde druk te voorzien... héél belangrijk !
- elke puntlas is sterker dan de strips zelf !
- is niet afhankelijk van schommelingen op het elektriciteitsnet.
- deze Sunstone puntlasser kost maar liefste 100x meer !!! dan wat amateurs EN zelfs de meeste "revisiebedrijven" gebruiken, en dat is geen leugen (informeer maar bij Sunstone en vraag gerust een prijsofferte)

* Meeste reviseurs gebruiken een Sunko puntlasser uit China ... die rommel kost 150-200€ ... ooit eens geprobeerd en meteen weggegooid want
- puntlassen trekken op niks... tenzij men superdunne strips gebruikt, maar dan presteert uw accu ook niet meer zoals voorheen
- de puntlasenergie is gewoonweg veel te laag waardoor 16 !!! puntlaspulsen nodig zijn waardoor de cellen ondertussen heel heet worden en ze reeds capaciteit verliezen nog voor het eerste gebruik !!!
- laat je dus niet bedotten


Vraag gratis offerte of kom gewoon langs (na afspraak liefst).
Langskomen kan ook in het weekend, 's morgens vroeg of 's avonds laat (handig als u in shifts zou werken), maar dus op afspraak.

Battery Boost
Oostveld Kouter 99B
9920 Lovendegem

0473 38 35 69
info@batteryboost.be

Battery Boost is een professioneel officieel bedrijf MET BTW-nummer. Als u een advertentie ziet zonder BTW nummer, wees er dan maar zeker van dat dit een amateur is en u dan ook op geen garantie kan rekenen.

Procedure :
1. U brengt uw accu en lader binnen op bovenstaand adres. U kan uw accu en oplader ook opsturen met de post of met DPD (voor 6€ via www.dpdwebparcel.be of zelfs voor 4€ naar de pickup-store Alvo wat verder in de straat. We halen uw pakket met uw accu en lader daar op. )

2. Testfase : Ik open de accu en meet de cellen eerst door. Zijn er stuk, dan wordt de elektronica aan een reeks testcellen gehangen om te kijken of die het doet. De oplader is dan cruciaal om te testen.
Doorgaans is de elektronica NIET stuk, maar weigert de accu uit veiligheid dienst omdat de cellen versleten zijn. In weinig gevallen hebben defecte cellen de elektronica ook mee de dood ingesleurd, maar zelfs dan is er kans dat de elektronica kan vervangen worden. Dat is met héél intelligente elektronica, met aan/uit functie voor elektrisch slot en bedrading voor eventuele ledjes op de accu. Geen Chinese rommel.

3a. Test niet geslaagd : Blijkt uw accu echter toch totaal niet te herstellen omdat de elektronica met de fiets communiceert en niet meer verkrijgbaar is? Dan betaalt u enkel terugzendkosten (of NIKS als u accu en lader komt ophalen).
3b. Test geslaagd : Nieuwe cellen worden gepuntlast met 25mm brede nikkelstrips (25 Ampère continue geen probleem!), bedrading er aan gesoldeerd, en elektronica aangesloten

4. Accu wordt na revisie volledig opgeladen

5. U komt de accu en lader ophalen en betaalt cash - of u betaalt per overschrijving en ik stuur uw accu en lader terug na betaalbevestiging (u kan een screenshot van uw bankingapp doorsturen of ik wacht gewoon tot het bedrag op de rekening staat)

Praktisch alle merken BionX, Bosch, Emove, E-solex, Flyer, Gazelle, Giant, Halford, MXUS, Norta, Panasonic, Panterra, Phylion, Qwic, Solex, Stromer, Sundvall, TranzX, Trek ... zijn te reviseren. Staat uw merk niet in het lijstje? Grote kans dat die ook te reviseren is. Neem gewoon kontakt op.

Spendeer dus geen massa’s geld aan een nieuwe accu, maar laat uw accu professioneel reviseren. U heeft meer capaciteit (langer fietsen voor hij leeg is) voor minder geld en u krijgt evenveel jaren garantie als een nieuwe (2 jaar dus).

Wim (zaakvoerder)

OPMERKINGEN :

* Ook conversie van oudere technieken (NiCd, NiMh, Loodaccu's naar Lithium Ion... zijn mogelijk,
u heeft dan wel een nieuwe lader en elektronica nodig, maar daar kan ik u ook goedkoop voor zorgen ... vb Giant Twist Double)

* We doen geen revisies met minder of te weinig cellen
Zo zullen we ook nooit een accu van 26 volt reviseren met maar 28 cellen. Veel reviseurs bieden dit aan en dat is uiteraard goedkoper dan een revisie met 35 of 42 cellen, maar een accu met 28 cellen gaat te veel afzien EN snel leeg zijn, en daardoor ook veel te snel slijten en binnen de kortste keren mag u een nieuwe revisie vragen! (We hebben zo al accu's binnengekregen !)

* De verbindingen tussen de cellen gebeuren met PURE nikkelstrips van 0.15mm dik en 25mm breed. Geen enkele andere reviseur gebruikt zulke brede nikkelstrips, gewoonweg... omdat hun puntlasser een goedkoop Chinees rommelmodel is die zulke strips niet aankan. Men is dan verplicht om goedkopere smallere of zelfs vernikkelde (stalen!) strips te gebruiken en die gaan dan wel beter puntlassen aan de cellen, MAAR die strips hebben dan ook een veel hogere weerstand... gevolg : ze worden heet tijdens het rijden - de cellen ook en die zien daar van af en slijten sneller.
De pure nikkelstrips van 25mm breed laten een stroom toe van maar liefst 25 ampère ZONDER warm te worden en dat is boven de piekstroom van zowat alle accu's ! Andere reviseurs gebruiken er van maximaal 10mm breed, die zijn goed tot 10 ampère... even bergop of tegenwind en je zit daarboven.
De interne weerstand van de volledige accu ligt dan ook rond of zelfs onder de 100 milli-ohm en dat betekent meer kracht tijdens het fietsen, minder verlies en een langere levensduur.

* Garantie : garantie is van toepassing bij gebreken (persoonlijke fout / slechte cellen / ...). En in dat geval is reparatie volledig kosteloos.
Als echter blijkt dat dit gevolg is van foutief gebruik (niet vorstvrij bewaren / laten vallen / niet tijdig opladen...) dan kan men zich niet beroepen op garantie. Normale slijtage valt ook niet onder garantie. Als de accu na 2 jaar nog 70% capaciteit heeft of meer is dit te beschouwen als normale slijtage. Wetgeving is hier duidelijk om. Als een accu terugkomt en er blijkt (na halve dag onderzoek!) niks mis met de cellen te zijn (omdat de oorzaak elders ligt ... aan de elektronica, fiets of oplader) dan ben ik genoodzaakt die werkuren aan te rekenen want bij controle moet de accu open en de cellen deels gedemonteerd worden. Als dergelijke externe problemen opduiken kort na revisie (één maand) dan ben ik wel bereid de cellen terug te nemen en een creditnota op te stellen. Zijn de cellen ouder dan niet. Daarom ... als u een gebrek vaststelt, controleer de accu eerst op een andere fiets (of probeer een andere accu op uw fiets) om problemen met de fiets uit te sluiten. Probeer ook eens een andere oplader.

Trefwoorden : herstelling accu herstelling reparatie accu reparatie revisie accu revisie upgrade batterij herstelling batterij reparatie batterij reparatie revisie batterij revisie upgrade herstelling fietsaccu herstelling reparatie fietsaccu reparatie revisie fietsaccu revisie upgrade fietsaccu upgrade controle accu controle fietsaccu controle fiets accu elektrische fiets accu elektrische fietsaccu kapotte accu kapot lege accu leeg accu lader accu acculader batterijlader lader batterij kopen fiets kopen kopen elektrische fiets kopen
aldi bikkel bionx bion-x bmz bosch powerpack 300 bosch powerpack 400 bosch powerpack 500 bosch classic bosch active bosch performance brasa derby cycle emotion e-motion emove e-move e-solex esolex flyer premium flyer deluxe flyer t6 flyer t8 gazelle innergy gazelle brons gazelle zilver gazelle silver gazelle goud gazelle gold gazelle platinum gazelle platina gazelle puur gazelle pure gazelle plus gazelle orange giant double twist giant twist kalkhof kalkhoff koga kreidler lidl mc multicycle multi-cycle mxus norta phylion xh259-10j XH259-11J XH259-12J XH259-13J phylion XH370-10J XH370-11J XH370-12J XH370-13J qwic raleigh sachs sanyo shimano solex sparta stromer ST-1 stromer ST1 stromer sundvall tranzx tranz-x tranz x trek victoria Yamaha
flyer premium flyer NKY224B02 flyer NKY269B2 flyer NKY281B2 flyer NKY314B2 flyer NKY335B2 flyer NKY374B2 flyer
flyer deluxe flyer NKY428B2 flyer NKY434B2 flyer NKY352B2 flyer NKY365B2 flyer NKY370B2 flyer
flyer next generation flyer NKY446B2 flyer NKY467B2 flyer NKY502B2 flyer NKY503B2 flyer NKY546B2
panasonic NKY446B2 panasonic NKY467B2 panasonic NKY502B2 panasonic NKY503B2 panasonic NKY546B2
derby cycle NKY226B02 derby cycle NKY246B02 derby cycle NKY252B02 derby cycle NKY259B02 derby cycle NKY266B02 derby cycle NKY267B02 derby cycle NKY284B2 derby cycle NKY304B2 derby cycle NKY374B2
panasonic NKY226B02 panasonic NKY246B02 panasonic NKY252B02 panasonic NKY259B02 panasonic NKY266B02 panasonic NKY267B02 panasonie NKY284B2 panasonic NKY304B2 panasonic NKY374B2 tranz-x jd-pst tranzx jd pst
Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen
Deel dit zoekertje via:
Zoekertjesnummer: a19537584
Zoekertjes door Google

Meld aan 2dehands

Dagelijks behandelen wij duizenden gerapporteerde zoekertjes. We geven hierbij prioriteit aan zoekertjes die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een zoekertje.

Wat klopt er niet?

Inloggen