2dehands App

Verder kijken met de 2dehands app
Bekijken
Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. 2dehands kan daardoor minder goed werken.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Meer informatie?

Kepo pelletketels 15 tot 35kw betaalbare topkwaliteit

3155 3155 x gezien 27 27 x bewaard sinds 28 jan. '21, 10:45

Kepo pelletketels 15 tot 35kw betaalbare topkwaliteit

€ 2.499,00
3155 3155 x gezien 27 27 x bewaard sinds 28 jan. '21, 10:45
Deel dit zoekertje via:
Chat

Kenmerken

Conditie : Nieuw
Type : Cv-ketel of Combi-ketel
Vermogen : 800 watt of meer
Hoogte : 80 cm of meer
Breedte : 60 tot 150 cm
Eigenschappen : Hoog rendement (Hr)

Beschrijving

Hoge kwaliteit pelletketels voor eerlijke prijzen, wij denk met u mee! aardgas & mazout zijn weer duurder geworden dit jaar, stap over op pellets en bespaar 30-50%.
Wij leveren ketels die plug en Play zijn, ingebouwde cv pomp, expansievat, eenvoudig aan te sluiten, en technische ondersteuning!

Het menu van de Kepo pelletketels is in het nederlands en frans in te stellen. en word geleverd met engelse en franse handleiding.

Kepo pelletketels betaalbare top kwaliteit!

Uitgerust met een 4.3 inch Touch screen bediening, grote pellet voorraad, eenvoudige bediening, en mogelijkheid tot uitbreiding met grotere pellet bunker en wifi besturing.

Kepo pelletketels worden met veel zorg en ervaring gemaakt, met top kwaliteit materialen & vakmanschap, met een uitstekende afwerking en veel nieuwe technische details, die u meer comfort geven.

Kepo biedt vier modellen ketels van verschillend vermogen (15kW, 20kW,25kW en 35kW). Elk model heeft twee varianten: AC (met automatische brander reiniging) en MC (met handmatige brander reiniging).De modellen verschillen, afgezien van de brander reinigingsmethode, niet in andere technische oplossingen.

Kenmerken en voordelen van KEPO pelletketels

 • uitgerust met een 4.3 inch Touch screen bediening
 • betere energie-efficiëntie
 • goede isolatie van de deur, warmtewisselaardeksel en watergedeelte van de ketel
 • zeer eenvoudige reiniging van de complete warmtewisselaars binnen de ketel, met één handbeweging
 • grote afmetingen van de asla
 • een groot pellet reservoir met de mogelijkheid om een extra pellet reservoir te upgraden (BigTank)
 • kwaliteitsbrander met goede verbranding
 • automatische brander reiniging (alleen AC-serie)
 • kwaliteit en elegante afwerkingskleur
 • gordijnslot en keteldeur met boilerdeur
 • een massieve en betrouwbaardere pellet worm
 • aansluiting voorWiFi-afstandsbediening (optioneel)
 • extra BigTank pellet bunker, capaciteit 225kg (optioneel)

Kwaliteit van de Kepo pelletketels
Onze ketels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn een efficiënte, economische, milieuvriendelijke en comfortabele manier om uw woon- of bedrijfsruimte verwarmen.
Kepo pelletketels zijn voorzien van een ketelplaat die 3mm tot 5mm dik is, in kwaliteit P265GH. Ketelonderdelen die aan hoge temperaturen worden blootgesteld hebben een dikte van 5mm.
De warmtewisselaars zijn naadloze ketelbuizen van P265GH kwaliteit, en vermiculiet die 40 tot 50mm dik is wordt gebruikt voor de isolatie in de ketel. Voor de uitwendige isolatie van de ketel wordt geperste steenwol die 20 tot 60mm dik is gebruikt. Voor het reinigen van de warmtewisselaar worden 3mm dikke springveren geïnstalleerd.
Op grond van deze elementen en dankzij uitstekende bouwoplossingen hebben we een CE-certificaat verkregen dat bevestigt dat onze producten voldoen aan de Europese regelgeving en dat onze producten zowel in eigen land als op de Europese markt aanwezig mogen zijn.

Hoog niveau van energie-efficiëntie
Kepo pelletketels hebben een hoog energie-efficiëntieniveau van 91%+. Deze resultaten zijn te danken aan het ontwerp van de ketel, de goede verbranding ende uitstekende isolatie.
Afhankelijk van de ingestelde parameters werken de Kepo pelletketels volledig automatisch, wat betekent dat u een zevendaagse werkingsmodus kunt programmeren: wanneer te starten, wanneer uit te schakelen en welke temperatuur gedurende een bepaalde periode te handhaven.
Naast de ingebouwde automatische verwarmingsketel kunt u ook de ruimtethermostaat upgraden, wat uw gebruikscomfort verder verhoogt en bespaartop het pellet verbruik.

Moderne fabricage & technologie
Wij volgen de laatste trends in de wereld en streven ernaar om de kwaliteit van onze producten voortdurend te verhogen door innovaties op het gebied van verwarming toe te passen. Wij willen onze klanten een modern product bieden dat voldoet aan hun verwarmingsbehoeften, met maximaal comfort en een rationeel energieverbruik.
De pelletketel productieapparatuur van Kepo is state-of-the-art in de metaalindustrie – van CNC snij- en buigmachines tot state-of-the-art lasmachines.
Naast het CE-certificaat, dat de kwaliteit van het product bevestigt, werd de ISO 9001-norm in de productie geïmplementeerd, waarmee het volledige productieproces is afgerond.
Kepo pelletketels zijn een volledig in huis geproduceerd product, terwijl de bijbehorende elektrische componenten worden geïmporteerd uit Italië, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

WiFi-apparaat en functies
De WiFi-module wordt gebruikt voor draadloze communicatie van gebruikers met de ketel, via android - IOS toepassing en WiFi-verbinding. Het enige wat u hoeft te doen is een WiFi-router in huis te hebben en gebruik te maken van een van uw mobiele telefoons.
Het aansluiten van de module is zeer eenvoudig en sluit direct aan op de ketelelektronica. Richtlijnen voor het installeren en aansluiten van een WiFi-routerop een draadloze communicatiemodule vindt u in de gebruikershandleiding die bij het apparaat wordt geleverd.
Na het aansluiten van de module op de ketel is het noodzakelijk om de“KEPO”-applicatie te “downloaden” van de Google Play Store. Als u deze applicatie opent, nadat u deze op de telefoon hebt geïnstalleerd, worden de GEBRUIKERSNAAM- en WACHTWOORD-gegevens in de gebruiksaanwijzing van de WiFi-module ingevoerd.
Via deze toepassing kan de gebruiker de volgende ketelfuncties bedienen:
 • ketel aan en uit
 • aanpassing van het ketelvermogen 1-5
 • controleer alle mogelijke alarmen op de ketel
 • controleer de huidige status van de ketel, d.w.z. de huidige modus (AAN / UIT, huidige watertemperatuur, Eindschoonmaak)

Voor meer informatie over het product kunt u contact opnemen met de technisch dienst.


Bijkomende pellet tank BigTank
Als optie bieden wij de installatie van een extra pelletbunker met hoge capaciteit (225kg) aan. Het bijzondere bij deze tank is de maximale benutting van de afmetingen, die, met de geïntegreerde tank in elk van onze modellen, een grote autonomie in gebruik geeft. Installatie is mogelijk in alle modellen pelletketels van Kepo.

Lange levensduur van ketels en apparatuur
De aanschaf en installatie van een Kepo ketel lost het probleem van de verwarming voor langere tijd op. Aangezien pelletketels een relatief jong product zijn in onze markt, hebben we nog geen informatie uit de praktijk overhun lange levensduur. De verwachting is echter dat deze ketels een aanzienlijklangere levensduur zullen hebben dan een conventionele ketel op vast brandstof.
Als de gemiddelde levensduur van klassieke vaste brandstofketels (met een plaatdikte van 4 mm, met ongecontroleerde verbranding en veel condensatie en zuren afkomstig van nat hout en kolen) ongeveer 10 jaar is, heeft een pelletketel met een plaatdikte van 5 mm en een gecontroleerde verbranding, meteen vochtigheid van pellet van ongeveer 7%, een veel langere levensduur.
Door de installatie van een thermostatische mengklep wordt de levensduur van de ketel aanzienlijk verlengd. Zijn rol is het minimaliseren van condensatie, waardoor de kans op voortijdig verval van de ketelplaat wordt geëlimineerd.
De mengklep wordt ook aanbevolen voor een betere werking van de ketel, de garantie op de waterdelen van de ketel is 5 jaar, terwijl de garantie op elektrische apparaten 2 jaar bedraagt.

Waarom zou u kiezen voor pelletverwarming?
De pelletketel geeft u veel meer comfort in vergelijking met conventionele ketels op vaste brandstof:
 • het is niet nodig om brandhout te verzamelen voor het hele seizoen, maar u kunt het op elk moment van het jaar naar behoefte kopen
 • minimale hoeveelheid as. Tot 3 ton verbruikte A1 kwaliteitspellets heeft u tot 30 kg as over, die veel kleiner is en daardoor gemakkelijker op te slaan en schoon te maken
 • veel kleinere opslagruimte – als u nog steeds pellets voor het stookseizoen wilt kopen, heeft u slechts 3,6m² ruimte nodig voor 3 ton pellets
 • dezelfde gebruikskosten – een pelletketel is in het begin duurder dan een klassieke ketel, maar met dit prijsverschil koopt u een veel hoger comfort
 • u heeft meer vrije tijd – met het eenvoudig vullen van de ketel en het eenvoudig programmeren en onderhouden van de ketel, heeft u veel minder verwarmingsverplichtingen.

Kepo MC / AC 15 Pelletketel

· Power min. 4 kW max.14.2 kW
· Afmeting HxBxL 1155 x 600 x 790 mm
· Gewicht 205 kg
· Rookgasafvoer pijp Ø 80 mm
· Opslagcapaciteit 40 kg
· Efficiency 91 %
· Min. pellet verbruik 0.9 kg / u
· Max. pellet verbruik 3.1 kg / u
· Uitlaat rookgasafvoer aan achterzijde
· Metalen bovenplaat
· Metalen deuren
· Nom. / Max. elektrisch vermogen 100 – 400 W

Prijs MC 15 € 2499 / AC 15 € 2919.Kepo MC / AC 20 Pelletketel

· Power min. 4.8 kW max.19.5kW
· Afmeting HxBxL 1280 x 665 x 830 mm
· Gewicht 248 kg
· Rookgasafvoer pijp Ø 80 mm
· Opslagcapaciteit 62 kg
· Efficiency 91 %
· Min. pellet verbruik 1.2 kg / u
· Max. pellet verbruik 4.5 kg / u
· Uitlaat rookgasafvoer aan achterzijde
· Metalen bovenplaat
· Metalen deuren
· Nom. / Max. elektrisch vermogen 100 – 400 W

Prijs MC 20 € 2749 / AC 20 € 3119. MC 20 uit voorraad leverbaar!
Kepo MC / AC 25 Pelletketel

· Power min. 7 kW max. 25 kW
· Afmeting HxBxL 1430 x 665 x 830 mm
· Gewicht 272 kg
· Rookgasafvoer pijp Ø 100 mm
· Opslagcapaciteit 75 kg
· Efficiency 91 %
· Min. pellet verbruik 1.65 kg / u
· Max. pellet verbruik 6.1 kg / u
· Uitlaat rookgasafvoer aan achterzijde
· Metalen bovenplaat
· Metalen deuren
· Nom. / Max. elektrisch vermogen 100 – 400 W

Prijs MC 25 € 3079 / AC 25 € 3469.Kepo AC 35 Pelletketel

· Power min. 9 kW max. 35 kW
· Afmeting HxBxL 1600 x 765 x 1050 mm
· Gewicht 416 kg
· Rookgasafvoer pijp Ø 120 mm
· Opslagcapaciteit 120 kg pellets
· Efficiency 91 %
· Min. pellet verbruik 2.1 kg / u
· Max. pellet verbruik 8.6 kg / u
· Rookgas uitstoot 10 Pa
· Uitlaat rookgasafvoer aan achterzijde
· Metalen bovenplaat
· Metalen deuren
· Nom. / Max. elektrisch vermogen 100 – 420 W

Prijs MC 35 € 3699 / AC 35 € 4129.


Kepo Big Tank 225kg.
225kg pelletbunker te koppelen aan alle kepo pelletketels word compleet geleverd.

Prijs € 999,00


De ketels zijn moduleer baar, en makkelijk te besturen door een kamerthermostaat, ook te combineren met een buffervat.

Tevens leveren wij ook al het enkelwandige aansluitmateriaal in 80,100 &120mm diameter.

Werkend bij ons in de showroom te zien.( showroom op afspraak open)


Voor meer informatie / bestellen zie onze website of stuur een email naar info@hewasolutions.nl. of gebruik de app.

hewasolutions.nl/nl/pelletketels/

Bezoek showroom op afspraak MA tm VR tussen 9 - 17 uur, ZA tussen 11 - 14 uur Vergeet niet te bellen / mailen voor een afspraak. 085-0608876

HeWa Solutions de importeur / distribiteur van Mikoterm elektrische cv ketels, Proton cv heaters, Kepo pelletketels , Abc combi ketels. bent u een installatie bedrijf / toeleverancier, vraag naar onze aantrekkelijke voorwaarden.


Tags#
pelletkachel, pelletketel, pellet cv, cv pellets, pellet cv ketel, cv pelletkachel, cv pelletketel,
cv op pellets, pelletverwarming.
Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen
Zoekertjesnummer: m1658966864
Zoekertjes door Google

Meld aan 2dehands

Dagelijks behandelen wij duizenden gerapporteerde zoekertjes. We geven hierbij prioriteit aan zoekertjes die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een zoekertje.

Wat klopt er niet?

Inloggen