2dehands App

Verder kijken met de 2dehands app
Bekijken
Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. 2dehands kan daardoor minder goed werken.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Meer informatie?
Binnenkort stopt de ondersteuning van Internet Explorer 11 op 2dehands.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser om van 2dehands gebruik te blijven maken zoals je gewend bent.
Meer informatie.

broedeieren gezocht alle rassen rasloze eenden kippen emoe

363 363 x gezien 3 3 x bewaard sinds 28 feb. '21, 06:02

broedeieren gezocht alle rassen rasloze eenden kippen emoe

€ 0,50
363 363 x gezien 3 3 x bewaard sinds 28 feb. '21, 06:02
Deel dit zoekertje via:
Chat

Beschrijving

gezocht verse  broedeieren alle rassen, 

eenden 0.75 € per stuk
raskippen 0.50 € per stuk uitgezonder aracana's( letaalfactor ) 
kruisingen kip 0.20€ per stuk
Aracana 0.20€ per stuk 

Ganzen, Emoe, nandoe struisvogel voor de helft van de kuikens.

eenden, raskippen en kruisingen ook mogelijk vooor de helft van de kuikens, wel dan minstens 50 eieren per keer binnenbrengen

van 1 tot 1000 eieren per week ! 

binnen te brengen tijdens onze openingsdagen.
Kippenhokshop groothandel : Showroom en ophaalmagazijn:

Kippenhokshop
Liersesteenweg 164 b
2590 Berlaar


Openingstijden particulier voor de maand februari en maart 2021 Open zonder afspraak
Elke Donderdag tussen 12:00 - 17:00
Elke Zondag tussen 08:00 - 14:00


Puisor 60 eieren 80 € , voor betere resultaten dient de machine in een kamer met constate hoge temperatuur en relatieve vochtigheid te staan, zonder trek.
BESTE UITKOMST Isobator 36 eieren 80 €, Perfecte isolatie digitale aflezing vocht en temperatuur, calibratie mogelijk. Omgevingstemperatuur en relatieve vochtigheid plaats minder belangrijk. Gebruikte Zwitserse thermostaat is ongevoelig voor luchtdrukverschillen.
Incubare 48 eieren 95 € digitale aflezing vocht en temperatuur automatisch keersysteem, calibratie mogelijk, dagteller. Voor resultaten dient de machine in kamer met constate hoge temperatuur en relatieve vochtigheid te staan, zonder trek. Aangraden wordt om bij dit model een calibratie vocht en temperatuur meter te kopen en bij luchtdrukverschillen de temperatuur goed in het oog te houden en indien nodig bij de te regelen.
BESTE UITKOMST Isobator 70 eieren 100 € Perfecte isolatie digitale aflezing vocht en temperatuur, calibratie mogelijk. Omgevingstemperatuur en relatieve vochtigheid plaats minder belangrijk. . Gebruikte Zwitserse thermostaat is ongevoelig voor luchtdrukverschillen.
Bator Smiley 16 eieren 120 € € digitale aflezing vocht en temperatuur automatisch keersysteem, ingebouwde schouwlamp.
Puisor 51 eieren 120 € digitale aflezing vocht en temperatuur automatisch keersysteem. Voor betere resultaten dient de machine in een kamer met constate hoge temperatuur en relatieve vochtigheid te staan, zonder trek.
BESTE UITKOMST Isobator 25 eieren 120 € Perfecte isolatie digitale aflezing vocht en temperatuur, calibratie mogelijk automatisch keersysteem. Omgevingstemperatuur en relatieve vochtigheid plaats minder belangrijk. . Gebruikte Zwitserse thermostaat is ongevoelig voor luchtdrukverschillen.
Bator 60 eieren 120 € Voor resultaten dient de machine in kamer met constate hoge temperatuur en relatieve vochtigheid te staan, zonder trek. Aangraden wordt om bij dit model een calibratie vocht en temperatuur meter te kopen en bij luchtdrukverschillen de temperatuur goed in het oog te houden en indien nodig bij de te regelen.
BESTE UITKOMST Isobator 42 eieren 160 € Perfecte isolatie digitale aflezing vocht en temperatuur, calibratie mogelijk automatisch keersysteem. Omgevingstemperatuur en relatieve vochtigheid plaats minder belangrijk.. Gebruikte Zwitserse thermostaat is ongevoelig voor luchtdrukverschillen.
Fiem 40 eieren 350 € bekend Italiaans merk al zeer lang op de markt.
BESTE UITKOMST Ovabator 176, 264, 440, 880 eieren en ovabator 24 struisvogeleieren. Perfecte isolatie digitale aflezing vocht en temperatuur, calibratie mogelijk automatisch keersysteem. Automatische afkoelfunctie. Beste resultaten in een kamer zonder trek en met constate temperatuur. Gebruikte Zwitserse thermostaat is ongevoelig voor luchtdrukverschillen.
Ook warmtelampen, warmteplaten, drink en eetbakjes te koop.
Tijdens het broeden geld voor alle broedkasten het volgende.
Na één week en daarna, tussen één tot tweemaal per week, en 3 dagen voor uitkomst de broedkast afzetten en de deur helemaal openzetten, gedurende 20 minuten zodat de eieren goed afkoelen.
Tijdens het aanpikken het vochtgehalte niet onder 50 % laten zakken dus de broedkast niet of zo weinig mogelijk open doen.
Niet broeden op relatieve vochtigheid maar op grote luchtkamer! 2 Dagen voor uitkomst moet de luchtkamer 25-30 % van het eivolume bedragen. Is de luchtkamer te klein dan heeft u te vochtig gebroed, is ze te groot dan heeft u te vochtig gebroed.
Vanaf 2 dagen voor uitkomst vochtgehalte op 55% zetten, mag meer maar meer heeft geen voordelen. Temperatuur mag ook 0.4 graad lager.
Voor Hoenderachtige, kwartels en fazanten stellen we de temperatuur in op 37.5-37.7 Celcius
Voor watervogels stellen we de temperatuur in op 37.0-37.2 ° Celcius.
O.5 graden hoger of lager geeft een veel slechtere uitkomst en een vertraging of versnelling van de uitkomst met 1 dag. Komen uw eieren dus te vroeg of te laat uit pas dan uw temperatuur aan voor het volgende broedsel.

Meer info over broeden op onze web-site.

Kippenhokshop groothandel : Showroom en ophaalmagazijn:

Kippenhokshop
Liersesteenweg 164 b
2590 Berlaar
Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen
Zoekertjesnummer: m1672812203
Zoekertjes door Google

Meld aan 2dehands

Dagelijks behandelen wij duizenden gerapporteerde zoekertjes. We geven hierbij prioriteit aan zoekertjes die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een zoekertje.

Wat klopt er niet?

Inloggen