2dehands App

Verder kijken met de 2dehands app
Bekijken
Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. 2dehands kan daardoor minder goed werken.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Meer informatie?

Thesis laten schrijven/ thesis begeleiding/ hulp bij thesis

5857 5857 x gezien 50 50 x bewaard sinds 06 apr. '19, 01:18

Thesis laten schrijven/ thesis begeleiding/ hulp bij thesis

Prijs o.t.k.
5857 5857 x gezien 50 50 x bewaard sinds 06 apr. '19, 01:18
Deel dit zoekertje via:
Chat

Beschrijving

Thesis schrijven/thesis begeleiding/hulp bij thesis schrijven/hulp bij thesis/SPSS hulpt

Waarom kiezen voor onze thesishulp?

U zit met uw handen in het haar omdat de deadline voor uw thesis nadert en u nog veel te schrijven hebt? U heeft te weinig tijd om aan uw thesis te werken, of bent om een andere reden niet in staat het (af te) maken? Geen reden voor paniek: wij kunnen u helpen om uw bachelorproef of masterthesis (af) te schrijven!

Het schrijven van een thesis is absoluut geen eenvoudige opgave, en daarom kunnen we goed begrijpen dat sommige studenten hiertegen opzien. Met onze thesishulp kunnen we (een deel van) dit zware karwei uit handen nemen, waardoor u zich op andere zaken kunt focussen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we thesishelpers uit verschillende vakgebieden en diverse studiedomeinen. Zo worden uw kansen om te slagen een heel stuk verhoogd. Het werk dat gedaan wordt vindt altijd in samenspraak met u plaats. Wanneer u ons voldoende informatie verstrekt, zoals bronnenmateriaal, kunnen we binnen enkele weken uw thesis voltooien.

Voor welke hulp kan ik bij jullie terecht?

Wij helpen u graag bij:
- Het schrijven van uw thesis of paper.
- Redigeren en nalezen van taal, spelling en inhoud
- Het uitzoeken van literatuur en bronnen
- Statistiekhulp/SPSS uitbesteden
- Nazicht van bronnen

Schrijven jullie ook Engelstalige eindverhandelingen of papers?

U kunt een thesishelper toegewezen krijgen voor zowel teksten in het Engels als in het Nederlands. Bij een Engelstalige thesis werken we met thesishelpers die Engels als moedertaal hebben. Dit maakt dat we een hoger taalniveau kunnen bieden.

Voor welke studierichtingen bieden jullie hulp bij het schrijven en bij thesisbegeleiding?
U kunt bij ons thesissen en papers van bijna alle studiedomeinen en onderwerpen laten schrijven: communicatiewetenschappen, management, wijsbegeerte, bedrijfskunde, sociaal werk, psychologie, geneeskunde, biologie, sociologie, politieke wetenschappen, rechten, en nog veel meer. We hebben ervaring met uiteenlopende onderwerpen en hebben vele studenten begeleid op academisch niveau, van alle onderwijsinstellingen in Vlaanderen, waaronder:
Katholieke Universiteit Leuven
Universiteit Antwerpen
Universiteit Gent
Vrije Universiteit Brussel
Universiteit Hasselt
Verschillende Hogescholen in Vlaanderen

Hoe kan ik jullie contacteren en hoe verloopt het contact?

Neem contact met ons op via de chatbutton of via de e-mail. We bespreken dan samen met u uw persoonlijke wensen en behoeften en vragen via e-mail om extra materiaal of informatie. Daarna doen we u zo snel mogelijk een concreet prijsvoorstel, inclusief voordelen en kortingen. Gedurende het schrijven van de thesis behoudt u contact met uw ghostwriter en wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Daarbij wordt alle discretie in acht genomen. Wij zijn bereikbaar via e-mail of telefonisch, ook in het weekend. We geven altijd zo rap mogelijk antwoord op vragen.

Wat betaal ik voor jullie dienst?

Wij werken zowel op basis van een uurprijs als met een maximale prijs. Ongeacht het aantal uren dat de thesishelper in uw bacheloerproef of masterproef steekt, deze maximale prijs zal niet overschreden worden. Zo weet u vooraf hoeveel u kwijt bent aan de service. De totaalprijs hangt onder meer af van de deadline, het werk dat erin gestopt moet worden en van uw specifieke wensen. Vooraf zal een indicatie van het aantal uren worden opgemaakt. We werken over het algemeen met twee betalingstermijnen: een deel van het bedrag wordt vooraf als voorschot betaald, en een deel vlak voordat de thesis naar u wordt toegestuurd.

Kunnen jullie mij de garantie geven dat ik slaag?

Het is ons streven om een goede kwaliteit te leveren en we hebben al veel studenten doen slagen (indien gevraagd kunnen we u de feedback tonen). Desondanks kunnen we u nooit vooraf verzekeren dat u een voldoende behaalt voor uw eindverhandeling of paper. De beoordeling is onder andere afhankelijk van de kritische blik van uw beoordelaars. Verreweg de meeste thesissen die we schrijven worden goedgekeurd. Als dat niet het geval is, gaat het meestal om kleine punten van aandacht of opmerkingen die snel verwerkt kunnen worden.

Is het laten schrijven van een thesis toegestaan?

Begeleiding en hulp bij het schrijven van een thesis is niet bij wet verboden. Het is toegestaan om werk dat door een ander is geschreven als de uwe aan te merken wanneer de auteursrechten door de schrijver worden overgedragen.

Hoe lang duurt het schrijven van mijn thesis?

De duur hangt af van de lengte, de opleiding, de moeilijkheidsgraad en de ruimte die we hebben om uw opdracht te behandelen. Wanneer u ons contacteert, geef ons dan door wat uw deadline is, hoeveel pagina’s het dient te zijn, het onderwerp en uw studiegebied. Wij hopen u dan snel te kunnen helpen!
Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen
Zoekertjesnummer: m1396995751
Zoekertjes door Google

Vergelijkbare aanbieders

Zoekertjes laden…

Meld aan 2dehands

Dagelijks behandelen wij duizenden gerapporteerde zoekertjes. We geven hierbij prioriteit aan zoekertjes die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een zoekertje.

Wat klopt er niet?

Inloggen