Afdelingen

Statistieken

Bezoekers per dag: 720.000
Bezoekers nu online: 1.271
Zoekertjes: 4.123.332
Winkels: 12.645

Verfijn resultaat

Bewaar zoekopdracht
155 Totaal zoekertjes:
Prijs:
18 N.v.t.

Prijs: €0 - €10.000.000
Taal:
wijzig Nederlands
Land:
wijzig België
Bieden:
39 Ja
116 Nee
Geslacht:
Leeftijd:
Veelplaatser:
155 Nee


Topzoekertjes | Ook hier staan met uw zoekertje?
petit basset grifon vendeen pups 26-09 2013
N.v.t.
Biedingen: 5
Petit basset grifon vendeen pups 26-09 2013
eigen kweek, ouders aanwezig, speels, kin­dvr­ien­del­ijk en naar mijn mening zeer mooi. 0494 374573 gevaccineerd, ontwormd, gechipt, europees pasport stmb.
Izegem
vandaag
amerikaanse naakte terrier // american hairless terrier
N.v.t.
Amerikaanse naakte terrier // american hairless terrier
DIT WEEKEND STAAN WE OP DE BEURS " BEESTJES EN BAASJES " IN GENT Amerikaanse naakthondpups verwacht . Dit is een uniek ras wat nog niet veel voorkomt in Nederland en Belgie. In heel Europa komen er naar schatting nog maar een paar honderd voor. Deze honden zijn geheel naakt, (zonder haar) ook hoofd en voeten zijn onbehaard. Kenmerk van de AHT is dat hun huid zomer en winter heerlijk warm is. De AHT (American hairless terrier) is een door de UKC (United Kennel Club) erkend ras, helaas nog geen sint...
Assenede
vandaag

border collie x groendaeler
€ 225,00
Border collie x groendaeler
deze pups zijn met kinderen honden en katten opgegroeid en mogen het nestje verlaten deze zijn volledig in orde meerdere malen ont­wor­md,­ing­een­t,g­ech­ipt­,eu­rop­ees paspoort garantie cer­tif­ica­at+­pup­pyp­ake­t. u mag altijd vrijblijvend komen kijken op afspraak bekijk ook onze andere zoekertjes ook op zondag en feestdagen. 0496/458/373 onze kwaliteit is de service en welzijn van de pups. voor verdere inlichtingen bel of email gerust mvg eigen kweek hk15403926 mvg
Nevele
gisteren
21:26
dogo argentino, argentijnse dog
N.v.t.
Dogo argentino, argentijnse dog
we hebben nog 2 zuivere argentijnse dog pups! beide ouderhonden zijn aanwezig! voor verdere vragen of bij intresse gelieve contact op te nemen 0477047121
Moorslede Dadizele
gisteren
18:43
Coton de Tulaer pup - heel lief gezelschapshondje
Prijs o.t.k.
Coton de Tulaer pup - heel lief gez­els­cha­psh­ond­je
- Schattige Coton de tulear pupjes, super lief gez­els­cha­psh­ond­je. - 100 % raszuiver - Heel kin­dvr­ien­del­ijk­e en sociale pupjes. - reutjes of teefjes - Ingeent, meerdere malen ontwormd - met Europees paspoort en schriftelijke garantie - Verliezen géén haar Voor meer info mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen tel.: 0473 92 87 91.
Peer
gisteren
18:13
akita inu pups
Prijs o.t.k.
Akita inu pups
Wij hebben mooie akita inu pups te koop-teefjes en reutjes. De pups zijn sociaal en kin­dvr­ien­del­ijk opgevoed. De pups zijn verschillende malen ontwormd en zijn gevaccineerd ,gechipt en hebben een Europees paspoort. Kom eens kijken en overtuig jezelf. voor meer info of afs­pra­ak:­049­5/5­204­32
Balen Olmen
gisteren
17:25
Mingo, x kleiner middelmaatje
€ 275,00
Mingo, x kleiner middelmaatje
Mingo en zijn broertjes zijn op zoek naar een lief baasje voor het leven. Ze zijn al enige weken bij ons in opvang. Nu gaan we voor al deze kleintjes een goed huisje zoeken. Mama hope is een schat van een hond, dus haar pups zijn hele aanhankelijke kleintjes. Zijn bij vertrek gevaccineerd, gechipt en hebben paspoort Mama is ongeveer 40 cm hoog. Geboren 25 februari 2014.
Merchtem
gisteren
14:20
Rex zoekt een baasje
€ 275,00
Rex zoekt een baasje
Rex zoekt een huisje, is zindelijk en een heel lief hondje. Is een middelmaatje en kan met kinderen en andere honden. Hij is volledig gevaccineerd en klaar voor vertrek. Je kan een afspraak maken als je hem een bezoekje wilt brengen. Hij verblijft in België in opvang. Geboren in juni 2013.
Merchtem
gisteren
14:17
Thomas, x zoekt een thuis 10 weken
€ 275,00
Thomas, x zoekt een thuis 10 weken
Thomas en broertje Tom zijn 2 lieve pups die een baasje zoeken. Zijn Bodegueros. Zijn bij vertrek gevaccineerd, gechipt en hebben paspoort. Worden niet heel groot, eerder kleinere middelmaatjes. Zijn leuke en speelse pups. Geboren 1 februari 2014. Wie wil het baasje van Thomas worden?
Merchtem
gisteren
14:15
James, podenco kruising
€ 275,00
James, podenco kruising
James is een Podenco kruising, is gecastreerd en helemaal in orde om te kunnen vertrekken. Geeft geen problemen met andere honden. Heeft een lief en aanhankelijk karakter. Geboren in januari 2013. Wie heeft er nog een mandje voor James. Is gechipt, gevaccineerd en heeft paspoort.
Merchtem
gisteren
14:12
Domel, x middelmaatje COCKER X
€ 275,00
Domel, x middelmaatje COCKER X
Domel is een van de zes kleintjes van mama Dora. Ze lijken heel erg op de mama, dus wij ver­ond­ers­tel­len dat ze ongeveer even groot worden zoals de mama die zelf ook niet heel groot is. Het zijn hele aanhankelijke kleintjes. Zijn coc­ker­kru­isi­nge­n en mogen pas vertrekken na al hun vaccinaties. Geboren 10 januari 2014. Zijn bij vertrek gevaccineerd, gechipt en hebben paspoort.
Merchtem
gisteren
14:03
Prachtige akita inu pups beschikbaar
€ 550,00
Prachtige akita inu pups beschikbaar
Wij hebben 2 nestjes akita inu pups, volledig wit en beige Momenteel zijn de pups volledig in orde om naar een nieuwe eigenaar te vertrekken. Ze zijn ontwormd volgens schema, 2x gevaccineerd en gechipt! Uiteraard hebben ze van de dierenarts een Europees paspoort meegekregen en zijn ze gezond verklaard. De pups worden verkocht met schriftelijke garantie. We zijn op zoek naar eigenaars die veel aandacht en liefde willen besteden/geven aan deze prachtige pups. Ze zijn sociaal en super speels. Bij vertrek...
Ravels
gisteren
13:45
visla pups
Prijs o.t.k.
Visla pups
Wij hebben een super mooi nestje pups. Onze pups zijn ingeent ,gechipt ,ontwormt en hebben een paspoort. Uiteraard zijn de ouders van onze pups vrij van erfelijke gebreken. De pups zijn goed gesocialiseerd ,gewend aan andere dieren en kinderen Onze pups worden verkocht met koopcontract en een puppypakket. Voor meer info graag even bellen. Niet mailen svp.
Turnhout
gisteren
13:40
Juanito, leuke pup zoekt mandje
€ 275,00
Juanito, leuke pup zoekt mandje
Juanito werd afgegeven bij het die­ren­hos­pit­aal en zoekt nu een heel leuk baasje waar hij nooit meer weg moet. Is een lief en aanhankelijk hondje en past in elke familie. Mag vertrekkken na al zijn vaccinaties. Is bij vertrek gevaccineerd, gechipt en heeft paspoort. Geboren op 15 januari 2014 en wordt een middelmaatje volgens de dierenarts.
Merchtem
gisteren
13:32
Butch, x 16 weken
€ 275,00
Butch, x 16 weken
Butch en zijn broertje en zusje zijn in opvang en worden daar heel goed verzorgd. Ze mogen na alle vaccinaties en Rabiës enting naar een nieuw baasje. Worden middelgrote honden. Geboren 21 december 2013. Zijn bij vertrek gevaccineerd, gechipt en hebben paspoort Waar mag Butch zijn mandje komen staan?
Merchtem
gisteren
13:29
Bongo, x middelmaatje
€ 275,00
Bongo, x middelmaatje
Bongo en zijn zes broertjes en zusjes werden afgegeven aan het die­ren­hos­pit­aal­. Zijn nagekeken en helemaal gezond. Mogen na al hun vaccinaties naar een nieuw baasje vliegen. Zijn leuke en lieve pups en worden middelmaatjes. Geboren 24 februari 2014. Waar mag het mandje van Bongo komen staan? Zijn bij vertrek gevaccineerd, gechipt en hebben paspoort.
Merchtem
gisteren
13:23
Mongo, x kleiner middelmaatje
€ 275,00
Mongo, x kleiner middelmaatje
Mongo en zijn broertjes zijn op zoek naar een lief baasje voor het leven. Ze zijn al enige weken bij ons in opvang. Nu gaan we voor al deze kleintjes een goed huisje zoeken. Mama hope is een schat van een hond, dus haar pups zijn hele aanhankelijke kleintjes. Zijn bij vertrek gevaccineerd, gechipt en hebben paspoort Mama is ongeveer 40 cm hoog. Geboren 25 februari 2014.
Merchtem
gisteren
13:21
Boomer pupjes
€ 300,00
Boomer pupjes
Wij hebben een nestje boomertjes Momenteel zijn de pups volledig in orde om naar een nieuwe eigenaar te vertrekken. Ze zijn ontwormd volgens schema, 2x gevaccineerd en gechipt! Uiteraard hebben ze van de dierenarts een Europees paspoort meegekregen en zijn ze gezond verklaard. De pups worden verkocht met schriftelijke garantie. We zijn op zoek naar eigenaars die veel aandacht en liefde willen besteden/geven aan deze prachtige pups. Ze zijn sociaal en super speels. Bij vertrek krijgt u een sta­rte­rsp­akk­et.­..
Ravels
gisteren
13:17
Sheltie / shelty pups
€ 450,00
Sheltie / shelty pups
Wij hebben een nestje shelty pups Momenteel zijn de pups volledig in orde om naar een nieuwe eigenaar te vertrekken. Ze zijn ontwormd volgens schema, 2x gevaccineerd en gechipt! Uiteraard hebben ze van de dierenarts een Europees paspoort meegekregen en zijn ze gezond verklaard. De pups worden verkocht met schriftelijke garantie. We zijn op zoek naar eigenaars die veel aandacht en liefde willen besteden/geven aan deze prachtige pups. Ze zijn sociaal en super speels. Bij vertrek krijgt u een sta­rte­rsp­akk­et.­..
Ravels
gisteren
13:02
weimaraner pups beschikbaar
€ 550,00
Weimaraner pups beschikbaar
Wij hebben een nestje weimaraner pups Momenteel zijn de pups volledig in orde om naar een nieuwe eigenaar te vertrekken. Ze zijn ontwormd volgens schema, 2x gevaccineerd en gechipt! Uiteraard hebben ze van de dierenarts een Europees paspoort meegekregen en zijn ze gezond verklaard. De pups worden verkocht met schriftelijke garantie. We zijn op zoek naar eigenaars die veel aandacht en liefde willen besteden/geven aan deze prachtige pups. Ze zijn sociaal en super speels. Bij vertrek krijgt u een...
Ravels
gisteren
12:46
Vizsla
€ 450,00
Vizsla
Onze vizsla pupjes is een reutje en een teefje, heel sociaal en kin­dvr­ien­del­ijk familiaal grootgebracht de pupjes zij gev­acc­ine­erd­,on­two­rmd en gechipt wij geven schriftelijke garantie voor meer info of als u graag een kijkje komt nemen kan je bellen op het nr 0496/250384
Heistopden-Berg Wiekevorst
gisteren
10:39
Weimaraner pups apart mooi
€ 550,00
Weimaraner pups apart mooi
speelse pups sociaal opgevoed met kin­der­en,­kat­ten en andere honden prijs vanaf: € 550 voorzien van alle vac­cin­ati­es,­ont­wor­min­gs kuren microchip met registratie Europees pas­poo­rt,­sch­rif­tel­ijk­e garantie puppy startbox recente foto's van pups hier aanwezig ons adr­es:­Bol­kse­dij­k 45,2310 Rij­kev­ors­el,­Bel­gie TEL vanuit Belgie 0499/223925 of 0497/308043 Ned­:00­324­99/­223­925 of 0032497/308043 , HK15101642
Rijkevorsel
gisteren
08:50
Shiba inu pups juist uit nest
€ 750,00
Shiba inu pups juist uit nest
speelse pups sociaal opgevoed met kin­der­en,­kat­ten en andere honden prijs vanaf: € 750 voorzien van alle vac­cin­ati­es,­ont­wor­min­gs kuren microchip met registratie Europees pas­poo­rt,­sch­rif­tel­ijk­e garantie puppy startbox recente foto's van pups hier aanwezig ons adr­es:­Bol­kse­dij­k 45,2310 Rij­kev­ors­el,­Bel­gie TEL vanuit Belgie 0499/223925 of 0497/308043 Ned­:00­324­99/­223­925 of 0032497/308043 , HK15101642
Rijkevorsel
gisteren
08:45
vlinderhond pup
Prijs o.t.k.
Vlinderhond pup
Wij hebben mooie vlinderhondje pups te koop-reutje . De pups zijn sociaal en kin­dvr­ien­del­ijk opgevoed. De pups zijn verschillende malen ontwormd en zijn gevaccineerd ,gechipt en hebben een Europees paspoort. Kom eens kijken en overtuig jezelf. voor meer info of afs­pra­ak:­049­5/5­204­32
Balen Olmen
gisteren
07:53
mini maltezer pup
€ 150,00
Mini maltezer pup
Hoi, mijn mama is een maltezer en mijn paps is een jack russel, ik heb de looks van mijn ma maar zal wat kleiner blijven door de genen van mijn paps! Wie wil mij een leuke thuis bezorgen waar ik kan spelen, ravotten, wandelen en vooral ook lief zijn??? Bel mijn baasje om wat meer info of een bezoekje: 003­247­5/4­2.3­2.0­8
Kasterlee
gisteren
05:36
Boris, x 13 weken zoekt baas
€ 275,00
Boris, x 13 weken zoekt baas
Boris en Beppie zijn leuke pups die een lieve baas zoeken. Nu zijn ze bij ons in opvang en we gaan weer ons best doen voor zus en broer een huisje te vinden. Zijn nagekeken door de dierenarts en worden middelmaatjes. Ze mogen na alle vaccinaties naar hun gouden mandje vertrekken. Geboren 10 januari 2014. Zijn bij vertrek gevaccineerd, gechipt en hebben paspoort.
Merchtem
18 apr '14
18:21
Vilma, een sportieve hond
€ 275,00
Vilma, een sportieve hond
Dit is Vilma, ze heeft energie voor twee. Ze houdt van mensen en kinderen en wilt graag veel aandacht en natuurlijk knuffels. Ze is zeker een ideale hond voor een sportieve familie die heel graag met haar gaat wandelen en de nodige knuffels geeft. Ben je op zoek naar een sportieve hond dan is Vilma de juiste keuze. Is geboren in 2012 en is ges­ter­ili­see­rd. Heeft paspoort, chip en is gevaccineerd.
Merchtem
18 apr '14
18:18
Bill zoekt een huisje, middelmaatje
€ 275,00
Bill zoekt een huisje, middelmaatje
Bill en zijn zes broertjes en zusjes werden afgegeven aan het die­ren­hos­pit­aal­. Zijn nagekeken en helemaal gezond. Mogen na al hun vaccinaties naar een nieuw baasje vliegen. Zijn leuke en lieve pups en worden middelmaatjes. Geboren 24 februari 2014. Waar mag het mandje van Ben komen staan? Zijn bij vertrek gevaccineerd, gechipt en hebben paspoort.
Merchtem
18 apr '14
18:09
Mork, 4 maanden wacht op een mandje
€ 275,00
Mork, 4 maanden wacht op een mandje
Mork geboren op 25-10-2013 en binnengebracht in onze opvang samen met zijn zusje. Ze doen het daar heel goed en geven geen problemen met andere honden. Zusje Mindy is gereserveerd voor adoptie, nu Mork nog. Zijn vrolijke, lieve en aanhankelijke pups. Worden smal tot medium grootte. Ze mogen naar een nieuw baasje na alle entingen. Zijn bij vertrek gevaccineerd, gechipt en hebben paspoort.
Merchtem
18 apr '14
18:03
Hansje zoekt een thuis
€ 275,00
Hansje zoekt een thuis
Hansje en zijn broertjes en zusjes zijn bij ons in opvang en doen het daar prima. Geboren 10 februari 204 en worden middelgrote honden. Mogen na al hun vaccinaties naar een nieuw baasje. Wie heeft er voor Hansje nog een warm mandje waar hij nooit meer weg moet? Zijn bij vertrek gevaccineerd, gechipt en hebben paspoort.
Merchtem
18 apr '14
17:45
shiba inu pups
€ 750,00
Shiba inu pups
shiba inu pup­s,z­war­t-b­rui­n en rood-bruin. ze zijn op tijd ontwormd en ingeënt en hebben een dierenpaspoort met gez­ond­hei­dsv­erk­lar­ing­. ook zijn ze geregistreerd via een micro chip. ze eten droogvoer (royal canin) en zijn bijna zo ver dat ze het nest mogen verlaten. voor meer informatie graag bellen, de mail wordt niet gezien. u mag natuurlijk vrijblijvend komen kijken bij onze pups.
Neerpelt
18 apr '14
16:45
Pekinees puberpup
Prijs o.t.k.
Pekinees puberpup
… De foto’s zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn … Geslacht: mannelijk Geboortedatum: 4/11/2013 Kleur: bruin de pups zijn: * geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring * gevaccineerd 2x tegen puppy virussen. * 1 x tegen kennelhoest * meerdere keer ontwormd, * gechipt + geregistreerd in Belgische databank BVIRH + Europees paspoort * schriftelijke garantie van 1 jaar * voedingspakket & correcte service na verkoop Tel: 0497/38.02.11
Harelbeke Bavikhove
18 apr '14
16:21
Shiba Inu pups - reerood
Prijs o.t.k.
Shiba Inu pups - reerood
… De foto’s zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn … Geslacht: mannelijk & vrouwelijk Geboortedatum: 11/2/2014 de pups zijn: * geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring * gevaccineerd 2x tegen puppy virussen. * 1 x tegen kennelhoest * meerdere keer ontwormd, * gechipt + geregistreerd in Belgische databank BVIRH + Europees paspoort * schriftelijke garantie van 1 jaar * voedingspakket & correcte service na verkoop Tel: 0497/38.02.11
Harelbeke Bavikhove
18 apr '14
16:02
Shiba inu pup - zwart & tan
Prijs o.t.k.
Shiba inu pup - zwart & tan
… De foto’s zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn … Geslacht: vrouwelijk Geboortedatum: 18/1/2014 de pups zijn: * geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring * gevaccineerd 2x tegen puppy virussen. * 1 x tegen kennelhoest * meerdere keer ontwormd, * gechipt + geregistreerd in Belgische databank BVIRH + Europees paspoort * schriftelijke garantie van 1 jaar * voedingspakket & correcte service na verkoop Tel: 0497/38.02.11
Harelbeke Bavikhove
18 apr '14
16:00
shiba inu pups
Prijs o.t.k.
Shiba inu pups
Wij hebben een super mooi nestje pups. Onze pups zijn ingeent ,gechipt ,ontwormt en hebben een paspoort. Uiteraard zijn de ouders van onze pups vrij van erfelijke gebreken. De pups zijn goed gesocialiseerd ,gewend aan andere dieren en kinderen Onze pups worden verkocht met koopcontract en een puppypakket. Voor meer info graag even bellen. Niet mailen svp.
Turnhout
18 apr '14
14:28
Kruising Brusselse Griffon - Chihuahua pups
Prijs o.t.k.
Kruising Brusselse Griffon - Chihuahua pups
… De foto’s zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn … Geslacht: mannelijk & vrouwelijk Geboortedatum: 21/1/2014 Kleur: bruin de pups zijn: * geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring * gevaccineerd 2x tegen puppy virussen. * 1 x tegen kennelhoest * meerdere keer ontwormd, * gechipt + geregistreerd in Belgische databank BVIRH + Europees paspoort * schriftelijke garantie van 1 jaar * voedingspakket & correcte service na verkoop Tel: 0497/38.02.11
Harelbeke Bavikhove
18 apr '14
14:14
Chinese Naakthond pup
Prijs o.t.k.
Chinese Naakthond pup
… De foto’s zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn … Geslacht: vrouwelijk Geboortedatum: 9/1/2014 Kleur: grijs de pups zijn: * geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring * gevaccineerd 2x tegen puppy virussen. * 1 x tegen kennelhoest * meerdere keer ontwormd, * gechipt + geregistreerd in Belgische databank BVIRH + Europees paspoort * schriftelijke garantie van 1 jaar * voedingspakket & correcte service na verkoop Tel: 0497/38.02.11
Harelbeke Bavikhove
18 apr '14
14:09
Foto
Zoekertje
Plaats


Overige categorieën in Honden