Afdelingen

Statistieken

Bezoekers per dag: 720.000
Bezoekers nu online: 24.871
Zoekertjes: 4.479.481
Winkels: 12.988

Verfijn resultaat

Bewaar zoekopdracht
138 Totaal zoekertjes:
Prijs:
20 N.v.t.

Prijs: €0 - €10.000.000
Taal:
wijzig Nederlands
Land:
wijzig België
Bieden:
24 Ja
114 Nee
Geslacht:
Leeftijd:
Veelplaatser:
138 Nee


Shiba inu pups te koop
€ 995,00
Shiba inu pups te koop
Shiba Inu pups te koop - Belgisch gefokt! We hebben verschillende nestjes Shiba Inu pupjes : onmiddelijk beschikbaar en puppies die nog bij de mama verblijven. Zowel mannetjes als vrouwtjes. De pups verkeren in goede gezondheid en krijgen mee: * Recht op wettelijke garantie + schriftelijk bewijs * Europees paspoort (Belgisch!) * De nodige puppy vaccinaties * De nodige puppy ontwormingen * Een professionele uitleg voor de verkoper * 24/7 Service na aankoop Ben je zelf geïnteresseerd in een pupje? Dan kan...
Sint-Katelijne-Waver Onze-Lieve-Vrouw-Waver
vandaag
15:20
Daisey een lieve dame van 2 jaar
€ 290,00
Daisey een lieve dame van 2 jaar
Dit is Daisey, een rustige en lieve hond van ongeveer 2 jaar oud. Ze is ges­ter­ili­see­rd, heeft haar bloedtesten gehad en is helemaal klaar voor eigen mandje. Geeft geen problemen met met andere honden alleen katten vindt ze niet zo leuk. Ze kan ook zonder problemen in de auto en loopt aan de leiband, kan even alleen zijn.
Merchtem
vandaag
11:53
Diego, 1 jaar
€ 290,00
Diego, 1 jaar
Diego is ruim 1 jaar en een hele lieve en aanhankelijk hond, die altijd contact zoekt met zijn baasje. Hij is speels en dol op spelen met stokken en ballen. Als we gaan wandelen pakt hij altijd op een bepaald moment een stok in zijn bek en loopt daar mee rond. Wat hij helemaal te gek vindt is fietsen, want Diego is een hond die veel beweging nodig heeft. Het is een erg sociale en onderdanige hond die goed om kan gaan met andere honden. Er zit totaal geen kwaad in hem, maar af een toe wat jagen vindt hij...
Merchtem
vandaag
11:50
Dillan een hele leuke hond, 1.5 jaar
€ 290,00
Dillan een hele leuke hond, 1.5 jaar
Dillan is 1.5 jaar zoekt een lieve baas. Dillan loopt mooi aan de leiband, is een makkelijke en lieve hond. Is gecastreerd, heeft bloedtest gehad en is dus helemaal klaar voor vertrek. Of hij met katten kan weten we niet zeker daar de opvang geen katten heeft. Wie wil Dillan zijn gouden mandje geven? Is bij vertrek gevaccineerd, gechipt en heeft paspoort.
Merchtem
vandaag
11:45
George, x middelmaatje
€ 290,00
George, x middelmaatje
George is een lief en aanhankelijke hond. Is in opvang en dat gaat heel goed. Geeft geen problemen met de andere honden van de familie en ook katten zijn geen probleem. Weegt 14 kg en is 50 cm hoog. Geboren in juli 2013 en is gecastreerd. George is een echt familiehondje. Is bij vertrek gevaccineerd, gechipt en heeft paspoort.
Merchtem
vandaag
11:43
Lilia zoekt een lieve baas
€ 290,00
Lilia zoekt een lieve baas
Deze 6 pups zijn binnengebracht bij onze opvang, het houdt ook nooit op. Ze zijn nu in een opvanggezin waar ze niets te kort hebben. We gaan voor deze 2 weer een gouden mandje zoeken. Worden middelmaatjes volgens de dierenarts, ouders zijn onbekend. Mogen pas geplaatst worden na alle vaccinaties. Geboren 1 augustus 2014. Zijn bij vertrek gevaccineerd, gechipt en hebben paspoort. Wie heeft er voor Lilia nog een mandje?
Merchtem
vandaag
11:39
Hugo een leuke pup
€ 290,00
Hugo een leuke pup
Hugo, Hector en Henry zijn binnengebracht bij onze opvang, het houdt ook nooit op. Ze zijn nu in een opvanggezin waar ze niets te kort hebben. We gaan voor deze 2 weer een gouden mandje zoeken. Worden middelmaatjes volgens de dierenarts, ouders zijn onbekend. Mogen pas geplaatst worden na alle vaccinaties. Geboren 1 augustus 2014. Zijn bij vertrek gevaccineerd, gechipt en hebben paspoort.
Merchtem
vandaag
11:37
Pipa, 2 jaar, heel lief
€ 290,00
Pipa, 2 jaar, heel lief
Pipa is afgestaan bij het overlijden van een mevrouw door de kinderen. Ze hadden geen tijd voor Pipa. Nu is ze bij ons in opvang. Is een heel leuk klein hondje. We zoeken nu een goed baasje voor deze kleine meid. Geboren in september 2012. Is ges­ter­ili­see­rd, gechipt, gevaccineerd en heeft paspoort.
Merchtem
vandaag
11:23
Fonzie zoekt een mandje
€ 290,00
Fonzie zoekt een mandje
Dit is kleine Fonzie. Hij is gevonden samen met zijn broers en zusjes. Ze zijn nu veilig bij onze opvangmama Pat. Ze krijgen er alle zorgen die ze nodig hebben. We zijn begonnen met de vaccinaties en ontworming. Na alle drie de vaccinaties en de rabiës enting mogen ze dan naar nieuw baasje. Beide ouders zijn onbekend, we vermoeden middelmaatjes. Geboren 1 september 2014. Zijn bij vetrek gevaccineerd, gechipt en hebben paspoort.
Merchtem
vandaag
11:20
Thor, 2 jaar zoekt baasje
€ 290,00
Thor, 2 jaar zoekt baasje
Thor is een hele lieve, dankbare en aanhankelijke hond, goed met de andere honden, heel lief naar alle mensen, klein en groot. Thor is inmiddels gecastreerd en heeft een bloedtest die negatief is. De geboortedatum van Thor is (geschat door de dierenarts) 10 juli 2012. Wie wil deze schat van een hond een zekere en liefdevolle toekomst geven. Is gevaccineerd, gechipt en heeft paspoort.
Merchtem
vandaag
11:15
Rebelo zoekt een baas
€ 290,00
Rebelo zoekt een baas
Rebelo en zijn broertjes en zusjes zoeken een warme mand. Ze zijn nu in een opvanggezin en doen het daar goed. Gaan grotere honden worden. We gaan voor alle zeven weer ons best doen om een goed baasje te vinden. Ze mogen naar een nieuw baasje na alle vaccinaties en als ze 3 maanden en 21 dagen oud zijn, zal ook een beetje afhangen van onze vluchten die ter beschikking zijn rond die datum. Geboren 25 augustus 2014. Zijn bij vertrek gevaccineerd, gechipt en hebben paspoort
Merchtem
vandaag
11:11
Franz wacht op een warme mand
€ 290,00
Franz wacht op een warme mand
Dit is kleine Franz. Hij is gevonden samen met zijn broers en zusjes. Ze zijn nu veilig bij onze opvangmama Pat. Ze krijgen er alle zorgen die ze nodig hebben. We zijn begonnen met de vaccinaties en ontworming. Na alle drie de vaccinaties en de rabiës enting mogen ze dan naar nieuw baasje. Beide ouders zijn onbekend, we vermoeden middelmaatjes. Geboren 1 september 2014. Zijn bij vertrek gevaccineerd, gechipt en hebben paspoort.
Merchtem
vandaag
11:07
pekingees pups, pikenees
Prijs o.t.k.
Pekingees pups, pikenees
pekingees pups Ze worden in huislijke kring grootgebracht! Wij bieden U een prachtig nestje aan die bij ons geboren zijn. Ze zijn reeds zelfstandig , eten goed en mogen het nest al verlaten. Prachtig van bouw en uitzicht. Ze zijn zeer kin­dvr­ien­del­ijk en héél slim. Wanneer onze pupjes het nest verlaten zijn deze gechipt, meermaals ontwormd , en gevaccineerd Met Europees paspoort en schriftelijke garantie. Mails worden niet direct beantwoord. Mailen is geen probleem maar een beller is sneller 0475 54 09 52
Oud-Turnhout
vandaag
10:49
akita inu pups
Prijs o.t.k.
Akita inu pups
akita inu pups Deze zijn 100 % raszuiver. onze pups zijn goed gesocialiseerd en opgegroeid met andere dieren en kinderen. - De puppies zijn ontwormd, ingeent en geschipt. - ze hebben een Belgisch europees dierenpaspoort en gez­ond­hei­dsv­erk­lar­ing De puppies zijn bij ons thuis geboren. wenst u meer informatie over deze schatjes of wil u ze vrijblijvend bezoeken , dat kan na tel afspraak. 0478 18 41 36
Ravels Weelde
vandaag
10:00
Weimaraner pups
N.v.t.
Weimaraner pups
Weimaraner pups te koop Al onze weimaraner pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Elke weimaraner pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gez­ond­hei­dsg­ara­nti­e! Onze pups zijn altijd minstens 7 weken oud als ze het nestje verlaten. Onze weimaraner dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken! Al de foto's die wij publiceren zijn van onze eigen pups en zijn zeer recent. Deze foto's staan onder copyright van 'Lionheart Photographics' en zijn dus wettelijk...
Diest
vandaag
09:24
Vizsla pups
N.v.t.
Vizsla pups
vizsla pups Al onze Vizsla pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Elke Vizsla pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gez­ond­hei­dsg­ara­nti­e! Onze pups zijn altijd minstens 7 weken oud als ze het nestje verlaten. Al de foto's die wij publiceren zijn van onze eigen pups en zijn zeer recent. Deze foto's staan onder copyright van 'Lionheart Photographics' en zijn dus wettelijk beschermd.
Diest
vandaag
09:23
Sharpei pups
N.v.t.
Sharpei pups
Sharpei pups Al onze sharpei pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Elke sharpei pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gez­ond­hei­dsg­ara­nti­e! Onze pups zijn altijd minstens 7 weken oud als ze het nestje verlaten. Onze sharpei dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken! Al de foto's die wij publiceren zijn van onze eigen pups en zijn zeer recent. Deze foto's staan onder copyright van 'Lionheart Photographics' en zijn dus wettelijk beschermd.
Diest
vandaag
09:21
Mastino pups
N.v.t.
Mastino pups
Mastino pups te koop Al onze mastino pups pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Elke mastino pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gez­ond­hei­dsg­ara­nti­e! Onze pups zijn altijd minstens 7 weken oud als ze het nestje verlaten. Onze mastino dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken! Al de foto's die wij publiceren zijn van onze eigen pups en zijn zeer recent. Deze foto's staan onder copyright van 'Lionheart Photographics' en zijn dus wettelijk beschermd.
Diest
vandaag
09:15
Landseer pups
N.v.t.
Landseer pups
Landseer te koop Al onze Landseer pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Elke Landseer pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gez­ond­hei­dsg­ara­nti­e! Onze pups zijn altijd minstens 7 weken oud als ze het nestje verlaten. Onze Landseer dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken! Al de foto's die wij publiceren zijn van onze eigen pups en zijn zeer recent. Deze foto's staan onder copyright van 'Lionheart Photographics' en zijn dus wettelijk beschermd.
Diest
vandaag
09:14
Bobtail pups
N.v.t.
Bobtail pups
Bobtail pups te koop Al onze bobtail pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Elke bobtail pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gez­ond­hei­dsg­ara­nti­e! Onze pups zijn altijd minstens 7 weken oud als ze het nestje verlaten. Al de foto's die wij publiceren zijn van onze eigen pups en zijn zeer recent. Deze foto's staan onder copyright van 'Lionheart Photographics' en zijn dus wettelijk beschermd.
Diest
vandaag
09:00
Alaskan malamute pups
Prijs o.t.k.
Alaskan malamute pups
Alaskan malamute pups te koop Al onze alaskan malamute pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Elke alaskan malamute pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gez­ond­hei­dsg­ara­nti­e! Onze pups zijn altijd minstens 7 weken oud als ze het nestje verlaten. Al de foto's die wij publiceren zijn van onze eigen pups en zijn zeer recent. Deze foto's staan onder copyright van 'Lionheart Photographics' en zijn dus wettelijk beschermd.
Diest
vandaag
08:54
Akita pups
N.v.t.
Akita pups
akita pups te koop Al onze akita pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Elke akita pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gez­ond­hei­dsg­ara­nti­e! Onze pups zijn altijd minstens 7 weken oud als ze het nestje verlaten. Onze akita dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken! Al de foto's die wij publiceren zijn van onze eigen pups en zijn zeer recent. Deze foto's staan onder copyright van 'Lionheart Photographics' en zijn dus wettelijk beschermd.
Diest
vandaag
08:53
Shiba inu pups
N.v.t.
Shiba inu pups
Shiba inu pups te koop Al onze shiba inu pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Elke shiba inu pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gez­ond­hei­dsg­ara­nti­e! Onze pups zijn altijd minstens 7 weken oud als ze het nestje verlaten. Onze shiba inu dekreu's staan ook ter beschikking om andere teefjes te dekken! Al de foto's die wij publiceren zijn van onze eigen pups en zijn zeer recent. Deze foto's staan onder copyright van 'Lionheart Photographics' en zijn dus wettelijk...
Diest
vandaag
08:52
vlinderhond pups
N.v.t.
Vlinderhond pups
vlinderhond pups te koop Al onze vlinderhond pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Elke vlinderhond pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gez­ond­hei­dsg­ara­nti­e! Onze pups zijn altijd minstens 7 weken oud als ze het nestje verlaten. Al de foto's die wij publiceren zijn van onze eigen pups en zijn zeer recent. Deze foto's staan onder copyright van 'Lionheart Photographics' en zijn dus wettelijk beschermd.
Diest
vandaag
08:34
Pekingees pups
N.v.t.
Pekingees pups
Pekingees pups te koop Al onze pekingees pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Elke pekingees pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gez­ond­hei­dsg­ara­nti­e! Onze pups zijn altijd minstens 7 weken oud als ze het nestje verlaten. Onze pekingees dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken! Al de foto's die wij publiceren zijn van onze eigen pups en zijn zeer recent. Deze foto's staan onder copyright van 'Lionheart Photographics' en zijn dus wettelijk...
Diest
vandaag
08:24
Biewer pups
N.v.t.
Biewer pups
Biewer te koop Al onze biewer pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Elke biewer pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gez­ond­hei­dsg­ara­nti­e! Onze pups zijn altijd minstens 7 weken oud als ze het nestje verlaten. Onze Biewer Yorkshire terrier dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken! Al de foto's die wij publiceren zijn van onze eigen pups en zijn zeer recent. Deze foto's staan onder copyright van 'Lionheart Photographics' en zijn dus wettelijk...
Diest
vandaag
08:15
Boomer pups
N.v.t.
Boomer pups
Boomer pups Al onze boomer pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Elke boomer pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gez­ond­hei­dsg­ara­nti­e! Onze pups zijn altijd minstens 7 weken oud als ze het nestje verlaten. Al de foto's die wij publiceren zijn van onze eigen pups en zijn zeer recent. Deze foto's staan onder copyright van 'Lionheart Photographics' en zijn dus wettelijk beschermd.
Diest
vandaag
08:11
Bichon frisé pups
N.v.t.
Bichon frisé pups
Bichon frisé pups te koop Al onze bichon frisé pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Elke bichon frisé pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gez­ond­hei­dsg­ara­nti­e! Onze pups zijn altijd minstens 7 weken oud als ze het nestje verlaten. Al de foto's die wij publiceren zijn van onze eigen pups en zijn zeer recent. Deze foto's staan onder copyright van 'Lionheart Photographics' en zijn dus wettelijk beschermd.
Diest
vandaag
08:10
puppy's
Prijs o.t.k.
Puppy's
gevraagd: puppy's alle rassen, heeft u een nestje, wij nemen u puppy's over tegen een goede prijs naar gelang het ras. de puppy's krijgen de beste zorgen en worden verder particulier geplaatst. tel: 0486/77 53 34 De pups moeten wel gemicro chipt zijn op naam van de kweker en vergezeld zijn van het eur­ope­esp­asp­oor­t .
Dendermonde Schoonaarde
gisteren
22:05
lieve vlinder x chihuahua pup
€ 250,00
Lieve vlinder x chihuahua pup
Lieve vlinder x chihuahua pup...geboren op 3-5-2014 1 reutje beschikbaar gechipt, ontwormd en ingeent( 3 vaccinaties) met garantie op ziektes( hondenziekte parvovirose en hepatitis contagiosa canis). Bijgeleverde papieren: paspoort met vaccinaties, identificatie en registratie certificaat, gar­ant­ieb­ewi­js. Erkende kweker Voedingspakket inbegrepen. Voor meer informatie: 0477/703971 en 0475/675383
Overpelt
gisteren
20:16
schattige vlinder x chihuahua pupjes
€ 350,00
Schattige vlinder x chihuahua pupjes
schattige vlinder x chihuahua pups...geboren op 10-8-2014 4 reutjes beschikbaar. Gechipt, ontwormd en ingeent( 2 vaccinaties) met garantie op ziektes( hondenziekte parvovirose en hepatitis contagiosa canis). Bijgeleverde papieren: paspoort met vaccinaties , identificatie en registratie certificaat, gar­ant­ieb­ewi­js. Erkende kweker Voedingspakket inbegrepen Voor meer informatie: 0477/703971 en 0475/675383
Overpelt
gisteren
20:07
schattig vlinder x chihuahua pupje
€ 350,00
Schattig vlinder x chihuahua pupje
schattige vlinder x chihuahua pup­jes­...­geb­ore­n op 13-8-2014 1 reutje bescikbaar Gechipt, ontwormd en ingeent( 2 vaccinaties) met garantie op ziektes( hondenziekte parvovirose en hepatitis contagiosa canis). Bijgeleverde papieren: paspoort met vaccinaties, identificatie en registratie certificaat, gar­ant­ieb­ewi­js. Erkende kweker Voedingspakket inbegrepen Voor meer informatie: 0477/703971 en 0475/675383
Overpelt
gisteren
20:03
Vlinderhondje
€ 350,00
Vlinderhondje
Ik ben vinny, een vlinderhondje van bijna 1 jaar oud. Ik ben een heel lief hondje maar heb graag een baasje met een tuin of iemand die dagelijks met me gaat wandelen. Ik vind kindjes heel leuk! Ik ben gechipt en al mijn vaccinaties zijn in orde! Als je mij koopt krijg je ook mijn bench en leiband en speeltjes mee!
Londerzeel
gisteren
19:48
Loli, twee jaar
€ 290,00
Loli, twee jaar
Loli is een tweejarig klein blijvend hondje. Ze is heel erg aanhankelijk, vrolijk en erg men­sge­ric­ht.­Lol­i is ges­ter­ili­see­rd, gechipt, gevaccineerd en heeft paspoort.
Merchtem
gisteren
19:44
Jude een lieve pup
€ 290,00
Jude een lieve pup
Dit zijn Jude en Jake. Ze zijn op zoek naar een leuk baasje. Ze blijven nu in opvang en krijgen alle vaccinaties die ze nodig hebben. Worden middelgrote honden. Zijn heel aanhankelijke hondjes. Is geboren op 1 september 2014. Is bij vertrek gevaccineerd, gechipt en heeft paspoort.
Merchtem
gisteren
19:27
Foto
Zoekertje
Plaats


Overige categorieën in Honden