Afdelingen

Statistieken

Bezoekers per dag: 720.000
Bezoekers nu online: 4.744
Zoekertjes: 4.127.613
Winkels: 12.623

Verfijn resultaat

Bewaar zoekopdracht
5 Totaal zoekertjes:
Prijs:
1 N.v.t.

Prijs: €0 - €10.000.000
Taal:
wijzig Nederlands
Land:
wijzig België
Bieden:
1 Ja
4 Nee
Leeftijd:
Veelplaatser:
5 Nee


Boxer pups
N.v.t.
Boxer pups
Boxer pups Boxer pups te koop Al onze boxer pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Elke boxer pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gez­ond­hei­dsg­ara­nti­e! Onze pups zijn altijd minstens 7 weken oud als ze het nestje verlaten. Onze boxer dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken! Al de foto's die wij publiceren zijn van onze eigen pups en zijn zeer recent. Deze foto's staan onder copyright van 'Lionheart Photographics' en zijn dus wettelijk beschermd.
Diest
gisteren
13:21
boxer pups
Prijs o.t.k.
Biedingen: 1
Boxer pups
Wij hebben een super mooi nestje pups. Onze pups zijn ingeent ,gechipt ,ontwormt en hebben een paspoort. Uiteraard zijn de ouders van onze pups vrij van erfelijke gebreken. De pups zijn goed gesocialiseerd ,gewend aan andere dieren en kinderen Onze pups worden verkocht met koopcontract en een puppypakket. Voor meer info graag even bellen. Niet mailen svp.
Turnhout
11 apr '14
11:49
Boxer pups, geel-bruin en gestroomd
€ 500,00
Boxer pups, geel-bruin en gestroomd
mooie boxer pups. ze zijn op tijd ontwormd en ingeënt en hebben een dierenpaspoort met gez­ond­hei­dsv­erk­lar­ing­. ook zijn ze geregistreerd via een micro chip. ze eten droogvoer (royal canin) en zijn bijna zo ver dat ze het nest mogen verlaten. serieuze reacties graag telefonisch. u mag natuurlijk vrijblijvend komen kijken bij onze pups.
Neerpelt
4 apr '14
09:53
boxer pups te koop
€ 550,00
Boxer pups te koop
Wij hebben boxer pupjes te koop. ze zijn allen ingeënt, ontwormd, gechipt en met garantie erbij. ges­pec­ial­ise­erd­e uitleg bij de aanschaf van een pup en ook na aankoop! u kan bij ons terecht met al uw vragen! Aanbevolen door duizenden hondenbaasjes! al meer dan 20 jaar ervaring! klik op de link hierboven voor meer foto's van onze beschikbare pupjes. doorlopend open van 10 tot 18 uur zon en feestdagen gesloten tel : 0032 476 61 45 73 erk­enn­ing­snu­mme­r: hk15101339
Putte Peulis
31 mrt '14
11:31
prachtige boxer pups
Prijs o.t.k.
Prachtige boxer pups
We hebben momenteel supermooie boxer pups beschikbaar; klaar om een goede thuis te vinden. Mannetjes en vrouwtjes zijn onmiddellijk beschikbaar. -onze pups zijn héél goed gevaccinneerd, -zijn eveneens al verschillende keren ontwormd, -onze puppies zijn gechipt en geregistreerd, -ze hebben uiteraard hun europees pasport -ze zijn super sociaal! -wij geven een geschreven garantie
Kuurne
27 mrt '14
14:57
Foto
Zoekertje
Plaats


Overige categorieën in Honden